21 de juliol del 2008

Sortida a Riudoms i "X trobada de puntaires" de Castellvell del camp

Hola a tots,

Aquest diumenge 20 de juliol, vam fer la primera sortida de l'estiu, després de que molts la nit anterior anessim a la caminada nocturna que organitza el nostre poble, vam anar fins a Riudoms on primer que tot vam esmorzar, i molt bé!

Després del bateig d'en Galderic, vam començar la cercavila , juntament amb gegants i grallers d'altres pobles, que va finalitzar a la plaça de l'església on vam fer una última peça tot sols i una de conjunta amb els altres assistents.

Aquella mateixa tarda, vam actuar animant la "X trobada de puntaires" de Castellvell del camp, que es troba dins dels actes de la festa major d'estiu, on també vam berenar.

Per últim voldriem agraïr a l'Ajuntament de Riudoms i a la colla gegantera, per haver-nos convidat i pel esmorzar. I a l'Asociació de dones de Castellvell del camp per deixar-nos actuar durant aquest dia tant important per elles i per preparar-nos aquell berenar tant bo i abundant!!

Per tal de veure totes les fotos d'aquest dia cliqueu aquí


Post núm 2 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com

8 comentaris:

Anònim ha dit...

TAL COM ES DIU, VA SER UNA JORNADA DEL TOT DIVERTIDA, TAN PELS PARTICIPANTS A LA CERCAVILA COM PEL GRUP D'ACOMPANYANTS. FELICITO PUBLICAMENT ALS ORGANITZADORS DE RIUDOMS...NYAM, NYAM QUIN ESMORZAR MÉS BÓ...NYAM, NYAM..!!!!!

Anònim ha dit...

VAM FER MOLT DE SOROLL, EREM EL GRUP MES GRAN !!!
FELICITATS!!!

Anònim ha dit...

La gent ballava quan passaven aquests timbals i timbalerets amb el seu toc un xic sambero. va estar molt bé.

Anònim ha dit...

Després de la ressaca de diumenge vull donar les gràcies a tots els timbals per ser-hi i per haver-ho fet tan bé, va ser un goig veure com els nens, tot i la calor que feia, i el cansats que estaven, no van voler parar ni un moment. Agrair-vos també la colaboració a tots els incondicionals que ens seguiu, que ens ajudeu, que ens porteu l’aigua, els timbals, els gegants, que veneu samarretes..., en fi, crec que hem anat construint un grup molt xulo, a hores d’ara molt consolidat, que cada vegada serà més gran i amb moltes ganes de anar endavant. A tots: Felicitats!. Carme

Anònim ha dit...

Felicitats per aquest grup tant eixerit i sorollós.
Veig que heu canviat part de missatge que havieu posat on parlaveu de forma irònica sobre temes d'organització ... així està millor, cal sumar i no restar si volem que els timbals vagin creixent.

Anònim ha dit...

Ei!!

Voldirem felicitar a tot el grup de timbalers de Castellvell del camp per les seves bones actuacions que no ens deixen parar de ballar i concretament a les dues timbalers XL per ser les més samberes!!

Anònim ha dit...

Molt bona timbalada la d'El Molar i també molt bona remullada.
Va estar molt be.

Anònim ha dit...

EI !!!
TIMBALERS, EO .... ON S'ON ELS VOSTRES COMENTARIS !!!
VINGA, VINGA, ANIMEU-VOS A ESCRIURE