20 d’agost del 2010

Participació dels Timbalers en la Festa "Un Mar vivent" a l'Hospitalet, el passat 26 de juny

El passat 26 de juny va tenir lloc la celebració de la festa Un Mar Vivent a l'Hospitalet de l'Infant..

Per segon any consecutiu, diverses entitats del municipi, entre elles el Foment Cultural, l'Escola de Gimnasia Rítmica, l'Escola de Dansa Montse Sotero, el Grup de Diables de l'Hospitalet, la Coral Arsis, el Grup de Dones Blanca d'Anjou, la Colla Gegantera, el Grup de Teatre Quo Vadis, el Grup de Timbalers de Castellvell i veïns anònims es van aplegar per tornar a fer aquesta festa, organitzada per l'ajuntament de l'Hospitalet.

 L'actuació de Timbalers va ser acompanyant  al Cavallet de Mar en lluita amb els pirates.

Prop d'un miler de veïns, es van aplegar a la plaça Berenguer d'Entença per gaudir d'aquest original espectacle, que sense dubte, es convertirà en un referent festiu participatiu de les comarques de Tarragona. A  l'álbum Picasa de timbalers hi podeu descarregar unes imatges de l'actuació d'enguany, 26 de juny de 2010.



La festa es va gestar l'any passat gràcies a uns tallers organitzats i gestionats per FUSIC dins del programa Tallers per a la Festa.

Si voleu veure més fotos aneu a la pàgina del Foment Cultural de l'Hospitalet de l'Infant,.

Si voleu consultar el reportatge fotogràfic i audiovisual de l'edició de la festa de l'any passat, on tambè vàrem participar els timbalers, feu clic AQUÍ .  Al canal You tube de Timbalers hem penjat uns vídeos de la representació de l'any passat.

Qué son els Tallers per a la Festa?

És un programa per incentivar les festes ja siguin populars o tradicionals, que està format per un conjunt de tallers i accions participatives on el resultat serà la creació, la recuperació, o l’actualització d’una festa. Aquests tallers ajudaran a configurar i a donar forma a espectacles de carrer -siguin del format que siguin- afavorint la participació veïnal, la cohesió social, i sobretot la recuperació del imaginari col·lectiu. Aquest programa promocionat pel CPCPTC, (Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana) de la Generalitat actua a tota Catalunya i a les demarcacions de Barcelona, Tarragona i Lleida esta gestionat per FUSIC, (Fundació Societat i Cultura).

Post núm 20 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com