30 de setembre del 2010

Activitat extraescolar de timbals curs 2010-2011

Segons un comunicat que ens han fet arribar des de l'AMPA de l'Escola Santa Anna, ja estan fets els grups de l'activitat extraescolar de timbals. Enguany s'ha incorporat un nou professor de timbals en Gerard Pouget, entre el Titus i ell duran a terme l'activitat extraescolar.

Tot i que estem segurs que ja ho sabeu us els relacionem tot seguit, en la taula adjunta, els horaris, de moment, de l'activitat.

L'activitat de timbals a l'escola Santa Anna la gestiona l'AMPA no l'Associació de timbalers. Per tant per a qualsevol aclariment, canvi, suggeriment us heu d'adreçar a ella ampaescolasantaanna@mesvilaweb.cat . Tots els timbalers i timbaleres que fan l'activitat extraescolar participen en aquelles activitats amb timbals que es fan dins l'escola i que fins ara han sigut: festa de Sant Jordi, Trobada Cultural, audició de Timbals a la Palma.

Ara be us recordem que per a participar en les sortides que fem amb el Lluert i amb els timbalers, fora de l'àmbit escolar, cal ser de l'Associació de Timbals i Bestiari de Castellvell del Camp. Si voleu més informació sobre la nostra associació feu-nos arribar un mail a  timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Post núm 40 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com