21 de setembre del 2010

Imatges del Correfoc 2010 a Reus, 18 de setembre de 2010

Dissabte passat el temps es va aguantar i varem poder participar en el XVII Correfoc de la Misericòrdia. Volem agrair a la gent de la Cabra de Reus per haver-nos convidat.

Per a nosaltres era la primera sortida fora vila que fèiem i estàvem molt emocionats. Així podíem compartir el nostre Lluert amb molta més gent que quant estem a la Festa Major de Castellvell, i és que la plaça del Prim és un molt bon aparador.

Com sempre la canalla que es va acostar al nostre Lluert s’ho passava d’allò més be mullant a la resta de la gent. Desprès per la nit va sorgir el foc i el Lluert i totes les altres bèsties es van omplir de foc i Reus també . Especialment espectacular va ser el castell de focs final de la plaça Anton Borrell. En acabar tots varem poder sopar plegats al Reus Deportiu no va ser un sopar de cinc forquilles però vam estar molt bé.

Una bona Jornada de Foc i Festa!!! I es que seria una festa sense el foc....No trobeu?

Us deixem amb unes imatges del bestiari que va participar en el correfoc i desprès amb unes imatges de la plaça del Prim i del Correfoc. A veure si us agraden.





Post núm 32 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com