24 de setembre del 2010

Imatges del nou hospital Universitàri Sant Joan de Reus, quanta gent que hi ha!!!

Divendres 24 de setembre s'inaugura oficialment el nou Hospital Universitari Sant Joan de Reus, unes instal·lacions excel·lents tant per als usuaris com per a tots els treballadors. 
Imatge del Ball de Diables a la planta Pediatria
del nou Hospital de Reus

Tot i que desitgem que no hi hagueu d'anar massa, a ningú li agrada estar malalt, si que volem aprofitar la notícia per a comentar la decoració del servei de Pediatria i de les Urgències pediàtriques on tot una bona part del seguici festiu de Reus hi es representat.

En cada una de les 24 habitacions de la planta d'hospitalització  hi ha representat un element festiu de la Festa major de Reus, hi podeu trobar entre altres,  la Víbria, la Mulassa, els gegants, el ball de diables, ball de cavallets...

Tot aquest projecte forma part del que es coneix com humanització dels espais hospitalaris i darrera el que hi ha la Fundació Curarte. En el cas del nou Hospital Universitari Sant Joan de Reus el responsable del projecte ha estat  l'il·lustrador Antonio Fernàndez-Coca.

Us deixem sota amb un vídeo en Fernàndez-Coca fa una explicació de com ha fet aquesta decoració. Llàstima que el Lluert no pertany al seguici festiu de Reus hagués quedat "lluertíssim i moníssim!!" representat en una de les habitacions.