19 d’octubre del 2010

19 d'Octubre de 2010 Dia Mundial del Càncer de Mama

El 19 d'octubre és el Dia Mundial del Càncer de Mama. Així com el llaç vermell significa la solidaritat amb la gent afectada per la SIDA, el llaç rosa ho és en relació amb el càncer de mama. El càncer de mama és la primera causa de càncer entre les dones de Catalunya i en els països desenvolupats.  Actualment, el càncer de mama té una supervivència del 80,9% als 5 anys, gràcies, fonamentalment, al progrés dels diagnòstics en les etapes precoces de la malaltia, als cribratges -mamografies- i a les millores dels tractaments.

Si voleu saber més coses sobre el càncer de mama cliqueu aquí.

A la xarxa hi trobareu molta informació en relació amb aquest tema sense anar més lluny dins el Facebook podeu trobar grup de suport molt actiu a les dones amb càncer de mama.

Volem des del nostre bloc fer arribar el nostre suport a totes les dones que pateixen aquesta malaltia. I com ens agrada fer-ho amb música us deixem amb un vídeo molt bonic s'anomena "Pink Glove Dance", fet pels treballadors del Providence St Vincent Medical Center de Portland Oregon, USA 

Ens agrada la vitalitat i optimisme que genera aquest vídeo on es mostra una vegada més com junts, entre tots i totes, es podem fer coses molt xules. En el fons aquest és l'objectiu de qualsevol associació construir espais de trobada on poder fer coses junts i passar-ho bé, si més no aquest és un dels objectius dels nostres els timbalers i timbaleres del Lluert.



Post núm 50 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com