21 de novembre del 2010

Participació en la XVIII Trobada de Gegants i II Mostra de Grups Folklòrics a Sant Climent del Llobregat

Com ja us vam comentar, dissabte 20 de novembre vam participar a XVIII Trobada de Gegants i II Mostra de Grups Folklòrics a Sant Climent del Llobregat.

Va ser una bona experiència per a tots el participar en aquesta Festa. L'acte estava organitzat per la Colla de Gegants de Sant Climent del Llobregat i volem manifestar des d'aquí la bona acollida que els companys geganters ens van fer, i molt especialment l'Àlex qui va contactar amb nosaltres.

Hi vam participar una "colla de colles", 15 grups entre gegants, nans, capsgrossos, bastoners, ball de gitanes i dues bèsties de foc el Cuc de Molins de Rei i el Lluert. Desprès de la mostra de balls vam fer conjuntament una cercavila pels carrers de Sant Climent amb una actuació final conjunta de tots els participants. En acabar totes les colles vam anar a sopar plegats. La Colla de Gegants de Sant Climent del Llobregat van obsequiar a cada colla participant amb un dibuix a llapís dels seus gegants.

Com ja sabeu com anem de diners, molt malament, vam aprofitar per a vendre loteria dels timbalers entre els assistents, tambè en vam intercanviar així que juguem 4€ al núm 25707 dels Gegants de Sant Jaume de Barcelona del 22 de desembre de 2010 i juguem 4,5€ al núm 23793 dels Gegants de Sant Climent del sorteig de reis (El Niño), a veure si tenim sort!!.

Us deixem amb unes imatges d'aquesta festa.




 Post núm 55 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com