16 de desembre del 2010

Participació en la XII Trobada de Bestiari Festiu de l'Arboç 12 de desembre de 2010

Com ja us vam comentar, diumenge 12 de desembre vam participar a XII Trobada de Bestiari Festiu, per a celebrar el 10è aniversari del "Garot" de l'Arboç que va ser estrenat durant les Festes de Santa Llúcia de 1999.

Va ser una bona experiència per a tots el participar en aquesta Festa. L'acte estava organitzat per l'Associació "El Seguici" i volem manifestar des d'aquí la bona acollida que ens van fer i el bon dinar que vam gaudir, i molt especialment el Josep M. qui va contactar amb nosaltres.

L'Arboç estava ple de gom a gom, hi havia de tot, músics, bestiari, paradetes d'artesania, de menjar, una gran fira d'atraccions i un munt de puntaires, moltes moltes puntaires i es que ja ho diu el refranyer  l'Arboç es "Terra de bon vi i de puntes de coixí". I entre tot aixó també hi erem nosaltres els timbalers i el Lluert i feiem molt de goig ja que erem una bona colla.

En acabar el dinar, els amics de l'Associació "El Seguici" ens van obsequiar amb una bonica representació del seu Garot. Tot plegat una bona Jornada.

Us deixem amb unes imatges de la nostra participació en aquest esdeveniment de la XII Trobada de Bestiari Festiu de l'Arboç.



Us deixem tot seguit amb un vídeo d'aquesta sortida. El podeu trobar al canal Timbalers del YouTube






Post núm 60 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com