3 de febrer del 2011

Dona el teu vot al "Tu ajudes" dels Timbalers, som el projecte 2388

El programa de Tu Ajudes permet als clients de CatalunyaCaixa de la província de Tarragona decidir el destí de part dels recursos econòmics de la Fundació Caixa Tarragona. Amb aquest innovador programa els clients donen suport als projectes presentats per entitats sense afany de lucre que volen fer realitat.

En l'edició de 2011 hem decidit presentar un nou projecte que ja fa temps que estem treballant. El nostre projecte consisteix en la constitució d'una escola de percussió amb la incorporació de nous elements de música tradiciona que servís per a complementar al nostre grup de timbalers. Tu Ajudes - Escola de música tradicional de Castellvell del Camp

Per poder fer realitat aquest projecte, ens cal l'ajuda dels clients de Caixa Tarragona, ara Catalunya Caixa. Tots els clients d’aquesta entitat podeu donar el vot al nostre projecte.

Quan podeu votar?

Podeu fer-ho de l’1 de març al 30 d’abril de 2011, des del següent lloc web: http://www.tuajudes.com/ o des de la vostra oficina de CatalunyaCaixa (Caixa Tarragona).

El codi del nostre projecte és el 2388, aquest és el codi que heu de votar si ens voleu donar els vostres punts.