14 de març del 2011

Hem sortit al diari ARA

En el suplement "Aracriatures" del diari ARA de dissabte 12 de març de 2011, va sortir un article sobre les activitats extraescolars on va fer referència a l'activitat extraescolar de timbals que es fa a l'escola Santa Anna de Castellvell del camp.

L'article signat per Trinitat Gilbert parla sobre algunes de les activitats extraescolars en voga com son: "kumon" ( un sistema que ajuda a les criatures a desenvolupar el càlcul mental i a mecanitzar  operacions matemàtiques), taekwondo, batucada, xinès, patinatge, sardanes i patum, cant coral i  per acabar fera i timbals.

Es una breu ressenya la que fa peró està be. Si no l'heu llegit, la podeu llegir en la imatge que acompanya l'article d'avui . També fa menció dels timbalers i al nostre projecte de muntar una escola de música tradicional a Castellvell del camp, projecte pel que hem demanat el suport del programa Tu ajudes 2011, de la Fundació Caixa de Tarragona de CatalunyaCaixa.

Si us interesa aquest article el podeu llegir sencer, tot seguit:

Us deixem tot seguit amb una imatge de l'actuació dels nens i nenes que fan l'activitat extraescolars de timbals durant el Sant Jordi 2010.