27 de gener del 2011

Obrim un Facebook "La Festa del Lluert"

Per tal de donar més difussió a la Festa del Lluert hem obert un nou Facebook. No deixeu de visitar-lo hi anirem penjant les notícies sobre la Festa del Lluert.

Tot son complement per tal de poder estar sempre assebentats de tot el que s'està fent en relació amb aquersta festa. Aquest facebook és un complement a la web dels tallers del Dia del lluert..

Hem penjat tambè unes fotos de la primera sessió del Taller d'Escriptura.




Post núm 71 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com

14 de gener del 2011

El 20 de gener comença el Taller d'Escriptura

Com ja us hem informat, us recordem que el 20 de gener comença el Taller d'Escriptura  per a fer la Llegenda del lluert, iniciarem així les activitats que ens han de portar a poder fer la Festa del Lluert.

Podeu seguir la nostra web sobre els Tallers de la Festa que hem penjat al bloc.
La imatge que acompanya l'article correspón a l'anunci de l'activitat que hi ha penjat a la web oficial de Tallers per la Festa.

12 de gener del 2011

Les fotos dels Timbalers i el Lluert més aprop

Per tal que pugueu accedir mes fàcilment a les nostres fotos, hem possat un nou widget al bloc. El podeu trobar sota del  nostre logotip.

És una animació on en una mena de núvol es van movent els diferents àlbums de fotos que tenim a la web Picasa de Timbalers.

Ja fa uns dies vam obrir una pestanya amb vídeos, amb tots els vídeos de producció pròpia i ara obrim les fotos. Ens ha semblat una bona manera d'ensenyar al "món mundial" tot el que fem.


Vídeo de l'actuació dels Timbalers i el Lluert al Parc de Nadal de Castellvell del Camp '11 en 3D

Us deixem amb un vídeo de l'acte de cloenda del parc de Nadal de Castellvell del Camp '11 en 3D, I és el 3D està de moda i nosaltres no volíem ser menys. Ja n'hem parlat en altres parts del bloc d'aquesta tecnologia i que reproduïm de nou.

I és que tal vegada  aquest 2010 serà el de la consolidació definitiva de la tecnologia 3D, una tecnologia que permet de visualitzar imatges en tres dimensions. L'any 2010 la febre 3D s'ha desfermat amb  la pel·lícula 'Avatar', on l'espectacularitat de les imatges tridimensionals ha fascinat arreu del món. I no tan sols Avatar, durant el 2010 moltes més pel·lícules en 3D s'han estrenat als cinemes, com  'Alícia en terra de meravelles', 'Shrek per sempre més', 'Toy Story 3', entre altres...

La sensació de relleu o 3D, es produeix atès que les imatges que es formen als ulls dret i esquerre no són ben bé iguals, pel fet d'ésser percebudes des d'angles diferents.Aquest efecte de relleu, l'anomenat efecte estereoscòpic, s'aconsegueix mitjançant unes ulleres especials, de lents polaritzades (lents que filtren la llum). El vídeo que deixem tot seguit i que podeu trobar al canal Youtube de Timbalers està fet amb tecnologia 3D per a visualitzar-lo correctament uns calen ulleres especials, si teniu per casa algun DVD en 3D podeu fer-les servir per a veure l'efecte 3D del nostre vídeo.

Per a poder veure bè l'efecte 3D cliqueu dues vegades damunt el vídeo per anar a YouTube i llavors heu de clicar dins la icona 3D tal i com mostra en la imatge que adjuntem al costat i seleccionar ulleres red/cyan. Youtube ofereix moltes possibilitats per a veure el 3D. A veure com ho veieu. Si no teniu ulleres feu servir la opció "left only", es a dir amb l'ull esquerre sol, funciona  millor que amb l'ull dret sol "right only".




Li donem les gràcies al Jordi que és qui ens fa aquests muntatges en 3D.

Post núm 68 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com

9 de gener del 2011

La web dels Tallers de la Festa del Lluert

Us presentem la Web dels Tallers de la Festa del Lluert, una nova aplicació que hem desenvolupat amb l'objectiu de seguir més fàcilment de totes les activitats que s'aniràn fent per tal de construir la Festa del Lluert  una festa on tothom hi es convidat a participar tant en la seva organització com participació.

La Web dels Tallers de la Festa del Lluert la podeu trobar dins la pestanya Tallers festa del bloc de timbalers. Cliqueu sobre l'ull del Lluert per ampliar la imatge.  Esperem us sigui una eina útil.

7 de gener del 2011

Els Timbalers i el lluert en la cloenda del Parc de Nadal 2011 de Castellvell del Camp

Dimarts 4 de gener els Timbalers i el Lluert vam participar en la cloenda del Parc de Nadal 2011. Feia molt de fred però no per aixó vam deixar d'escalfar l'ambient amb el foc del Lluert i el so dels timbals. Amb aquesta actuació el Parc de Nadal va tancar les seves portes al públic.

Per a nosaltres aquesta va representar la primera actuació de Timbalers i lluert del nou any 2011 i que esperem que n'hi hagin moltes més. Podeu seguir tot el que nosaltres fem si consulteu l'apartat Actuacions del bloc.

Aprofitem tambè per a recordar-vos que enguany els dies 4 i 5 de juny tindrà lloc a Castellvell del Camp la Festa del Lluert. Podeu seguir des del bloc com l'anem, entre tots preparant. Podeu tambè consultar la pàgina Tallers per la Festa  on trobàreu de manera organitzada informació sobre la Festa del Lluert .




Post núm 66 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com

4 de gener del 2011

Participació dels Timbalers i el Lluert en el Parc de Nadal de Castellvell del Camp 2011

Tal i com ja us havíem comentat, avui 3 de gener els Timbalers hem participat en el Parc de Nadal de Castellvell del Camp 2011. Amb unes monitores d'excepció l'Aina, la Laura N, la Marta, la Lila, la Laura P, la Carme i la Txus, el taller de mocadors per a la Festa del lluert ha estat un èxit. Durant tota la tarda molta canalla s'ha acostat a les nostres taules per a fer el seu mocador. S'han fet més de 40 mocadors que han quedat d'alló més bonic.

Aquests mocadors els podran fer servir durant la Festa del lluert que tindrà lloc el 4 i 5 de juny de 2011.

Per a tots els que encara no hagiu fet el mocador, us recordem que el podreu fer durant la sessió de dimarts.

Tambè dimarts per la tarda hi haurà el Lluert al Parc de manera que tots els nens i nenes el tindran ben aprop.I per acabar aquesta nova edició del Parc de Nadal, els Ttimbalers i el  Lluert faran la cloenda. Us hi esperem a tots.

Us deixem amb unes imatges de la sessió de dilluns 3 de gener de 2011 del Parc de Nadal.




Post núm 65 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com

3 de gener del 2011

La nova pàgina al bloc es diu Tallers festa

Hem obert una nova pàgina al bloc, s'anomena Taller Festa .

En aquesta pàgina hi trobareu tota la informació actualitzada en relació amb el projecte de Tallers per a la festa sobre la Festa del Lluert que tindrà lloc a Castellvell del Camp els dies 4 i 5 de juny de 2011.

La Festa del Lluert és una festa on tothom hi es convidat a participar tant en la seva organització com en la participació.


Post núm 64 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com