26 d’abril del 2012

La Timbalera Laura Navarro guanya el premi de narrativa Joves.lit

La timbalera Laura Navarro amb la seva obra "Clau de Sol" ha guanyat el premi 2012 Joves.lit en la categoria de 14 a 17 anys.

Aquest premi del que enguany es celebra la sisena edició està convocat per l'associació de professionals i estudiosos en llengua i literatura catalana (APELLC). El Premi Apellc Jove de narrativa i poesia, dotat amb 500 euros i una beca per a l’Escola de Lletres de Tarragona, es divideix en dues modalitats segons l’edat: un premi al millor relat o millor recull de poesia per a joves d’entre 14 i 17 anys i un premi al millor relat o millor recull poètic per a joves d’entre 18 i 21 anys. Enguany el jurat ha estat format per Fina Anglès, Joan Chavarria, Jesús Figueres, Anna Gispert i Montserrat Coll, com a secretària. 

Font: Diari de Tarragona 24/4/2012
El guanyador en la categoria de 18 a 21 anys, ha estat Marcel Casas Duch, de Tarragona, amb l’obra narrativa «Hitler al meu cor».

L'acte de lliurament del premi va tenir lloc dilluns 23 d'abril al cafè La Cantonada de Tarragona durant el transcurs de la lectura pública de textos que va organitzar l’Escola de Lletres, amb el títol «Un altre Sant Jordi».

Enhorabona Laura i ves a saber si d'aquí a uns anys ets la propera J K Rowling!!

Post núm 175*timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com