12 de juny del 2012

Escola de Música Tradicional de Castellvell del Camp, iniciem les activitats

Els timbalers vam presentar el projecte de l'Escola de Música Tradicional de Castellvell del Camp (ESMUTCAS)  a la campanya Tu ajudes 2011 de la Fundació Caixa de Tarragona de Catalunya Caixa.

L'objectiu de l'ESMUTCAS és complementar l'activitat de percussió dels timbals amb nous elements de música tradicional. I per tal de preparar la Festa Major 2012 hem decidit començar les nostres activitats amb tres tallers d'estiu que es faran del 2 al 19 de juliol.  Us informem que el preu dels tallers està bonificat gràcies a l'ajut que vam obtenir del Tu Ajudes 2011.

Els tallers que hem planificat son:

- Taller d'estiu de flabiol i tamborí conduït per la Irina Isern. Adreçat a nens i nenes a partir dels 6 anys. Durant el taller a més a més d'aprendre a tocar el flabiol, els participants es construiran el seu tamborí.  La durada del taller és de 10 hores i el preu 15€.

- Taller d'estiu de gralla conduït per la Tat. Adreçat a nens i nenes a partir dels 9 anys. També hi poden participar adults. La durada del taller és de 10 hores i el preu 15€.

- Taller d'estiu de Batucada conduït pel Titus Prats. Adreçat a nens i nenes a partir dels 12 anys. La durada del taller és de 10 hores i el preu 15€.



La reunió informativa serà el proper dijous 14 de juny a les 20:00 h a Cal Barantxó. Us hi esperem!!!