13 de maig del 2013

Sortida dels timbalers i el Lluert a Terrassa el 26 de maig de 2013


El proper 26 de maig tenim sortida a Terrassa, anirem a participar en la Festa Major del Barri de Sant Pere de Terrassa a compartir el dia amb els nostres amics de la Papallona de Sant Pere.

La Festa Major de Sant Pere, a Terrassa, compta amb 36 anys d’història moderna tot i que els seus inicis daten de principis del segle XX.  Aquest barri sempre ha estat un barri de referència a la ciutat de Terrassa principalment pel fet de tenir un mercat municipal històric, el Mercat del Triomf, com a element aglutinador i socialitzador del veïnat.

La seva Festa Major sempre ha estat una de les més reconegudes de la ciutat per l’alta participació i la quantitat d’actes que s’hi celebren; de gran qualitat, gratuïts i per a totes les edats. Aquest any, gràcies a les entitats del barri com La Papallona de Sant Pere i Kambacat ajudats per diversos veïns de forma desinteressada, han pogut tirar endavant la Festa Major. La col·laboració del comerç del barri ha ajudat a sostenir econòmicament una bona part d'aquesta Festa Major.