3 d’agost del 2015

Canal Reus TV ens ha fet un reportatge per al programa Gent del llamp

Enguany el divendres 24 de juliol, marcava el començament de la Festa Major. Ho teníem tot a punt per a la cercavila. Des de l'Escola de Música Tradicional de Castellvell (ESMUTCAS) mitjançant els Tallers de Festa Major venim preparant amb il·lusió cada any la Festa major.
Els timbalers i les timbaleres, els grallers i les gralleres, les flabiolaires, el Lluert, el Verdet, els portadors del Lluert, els lluertons i les lluertones i la gent de la Batucada, portem ja uns dies preparant la festa.

Però enguany hem rebut la visita de la gent del programa de Canal Reus TV "Gent del Llamp" en Marc i la Mireia. Aquest programa porta aquest nom en relació a la dita popular "Gent del Camp, gent del Llamp" que fa referència al caràcter positiu i vital dels habitants del Camp de Tarragona. L’objectiu del programa és precisament el de mostrar l'empenta de les associacions del Baix Camp. Doncs be aquesta gent ha cregut que a Castellvell del camp  l'Associació de Timbals i Bestiari de Castellevell son gent del Llamp!!!

I ens han fet tot un reportatge durant la cercavila de Festa major. També han fet un seguit d'entrevistes a la canalla, timbalers, lluertons, flabiolaires i als alumnes de l'ESMUTCAS.

Segons ens va comentar el programa s'emetrà, si no hi ha cap inconvenient  al mes d'octubre-novembre.

Us deixem amb algunes imatges que vam prendre durant les entrevistes que ens van fer en el rodatge d'una part del programa.



Post núm 289 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com