15 de juliol del 2017

Jurat del concurs de PeTitsCURts 2017





Un jurat de luxe,  jove i molt preparat assumirà enguany el repte de decidir quin serà el millor PeTitCURT 2017. Us els presentem:


MARC BARCELÓ TOST

Nascut a Alforja, Catalunya l'any 1992 ha estudiat a l'ESCAC especialitzant-se en direcció. Ha escrit crítica cinematogràfica en diversos mitjans, com el Diari del Festival de Sitges. Ha participat en el projecte col·lectiu d'art contemporani "Moviement" amb l'ECAM (Madrid) i l'ENERC (Buenos Aires) , promogut per la Fundació Sorigué, estrenat a la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida (2016).
El seu curtmetratge de graduació "Mater Salvatoris" va rebre el premi a Millor Curtmetratge al FIC-CAT (Festival Internacional de cinema en català), el premi Unilabur al Cortada-Festival de Cortos de Vitoria, el premi a Millor Curtmetratge Internacional al FICME de Colòmbia i premi del públic al Kinoarte (Brasil), a més de ser finalista al Tel Aviv International Student Film Festival. "Mater Salvatoris" ha estat estrenat al Canal 33 i actualment està disponible a la plataforma FILMIN.


CRISTINA FONTGIVELL GIMENO

Nascuda a la Selva del Camp, l'any 1998 és estudiant de Comunicació Audiovisual a la Universitat Internacional de Catalunya.
















ERICH BOUCCAN

Nascut a Ciutat de Mèxic 1988. Fotògraf de moda, festivals internacionals de música i artistes de renom mundial. A més ha dirigit i codirigit videoclips i curtmetratges.

www.bouccan.com