2 de gener del 2021

8è concurs de contes del lluert, busquem la història del Sant Jordi 2021



L'Associació de Timbals i Bestiari de Castellvell del Camp organitza per vuitè any consecutiu un concurs de contes adreçat a nens i nenes entre 10 i 11 anys, on el guanyador veurà publicada la seva història per Sant Jordi 2021. 

El conte d'enguany el dissenyarà i il·lustrarà la Clara Madurell Peropadre. Els contes han d'estar escrits en llengua catalana i el Lluert ha de ser un dels protagonistes principals de la història. 

Les històries han de tenir com a tema principal el Lluert i el coronavirus amb el lema del projecte de l'escola per al curs 2020-2021 que és "aprendre a conviure i conviure per aprendre".

Els contes es poden presentar fins el 28 de gener de 2021. El veredicte del jurat es farà públic el 26 de febrer de 2020

El concurs compta amb el suport de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castellvell del Camp, del Club de lector/Punt de lectura de Castellvell del Camp i de l'Escola Santa Anna de Castellvell del Camp. 

Aquest és el desè any que la nostra associació presenta un llibre per Sant Jordi fet que sempre ens fa molta il·lusió. 

Per a més informació i consultar les bases aquí. Podeu descarregar el díptic informatiu clicant aquí . 


NOTA: Les dates i actes d'aquest concurs estan subjectes a la normativa de control de la pandèmia Covid-19 vigent en cada moment.