20 de febrer del 2011

FIRAFOC 2011: 2a edició de la Fira professional del món del foc i l’espectacle pirotècnic Igualada 26 de febrer de 2011.


 Organitzada novament per Fira d’Igualada i el Grup Mal-llamp d’Igualada com a resposta a l’èxit de la primera edició l'any 2009, aquesta fira  pretén establir les bases d’un esdeveniment de periodicitat bianual.

El Firafoc és una fira dirigida a professionals del sector i vol ser un punt de trobada per a constructors de bestiari, asseguradores, pirotècnies, fabricants d’estris de foc, colles de diables i dracs, federacions, programadors de espectacles pirotècnics, i tota aquella gent que vulgui saber com funciona i com es viu l’apassionant món del foc a casa nostra.

Per aquesta nova edició s’ha obert la fira a un mercat més ampli donant la possibilitat de conèixer tot l’entorn de la cultura del mon del foc. Enguany els visitants podran gaudir d’un ventall molt més ampli d’activitats tals com conferències, un curset de primers auxilis en atenció a cremades, espectacles realitzats per diferents colles, una ludoteca infernal, una tabalada conjunta pel centre de la vila i conjunt variat de demostracions pirotècniques cloent la fira amb un espectacle piro-musical.

Dins el Firafoc 2011 enguany la organització ha previst un nou espai de difusió audiovisual amb el que poder fer extensibles a tots els  visitants petits tastets de la cultura del mon del foc en el nostre territori. Aquest nou espai l'han anomenat “Descobrint la cultura del foc”, que no pretén ser altre cosa que un breu recull d’imatges i vídeos dels diferents actes folklórics que es duen  a terme al nostre país. Descobrint la cultura del foc estarà a l'espai "Petit auditori". Es faran projeccions continuades durant tota la jornada.

I com no volem ser menys hem preparat un vídeo per a participar a Descobrint la cultura del foc i que us deixem tot seguit. El podeu trobar al canal timbalers del YouTube. Esperem us agradi.



Podeu descarregar el programa d'actes clicant aquí. Per a més informació visiteu la web del Firafoc i el seu facebook .