27 de febrer del 2011

Crònica del Firafoc 2011, Igualada dissabte 26 de febrer de 2011

Tal i com us havíem informat una petita delegació, vam anar al Firafoc 2011 la Fira professional del món del Foc i de l'espectacle pirotècnic que va tenir lloc dissabte 26 de febrer al Museu Comarcal d'Igualada, una fira única en aquest sector com ens va comentar en Joan Vilanova el director del Firafoc 2011.

Al final vam poder participar com expositors a la Fira, al fallar una altre associació, veieu en les fotos de sota com va quedar el nostre estand. El Lluert va lluir molt bé a l'exposició de bèsties de foc que hi havía a la planta baixa. Hi havía una vintena d'expositors entre associacions, pirotècnies, imatgeria festiva, vestuari, luthiers i tabals.

La fira va començar a les 10:00 del matí i va cloure a les 20:00. Al migdia hi va haver un dinar especial de fira al Racó del Traginer, un lloc molt recomanable si aneu a Igualada. Es van fer conferències, projeccions de documentals de les colles a l'espai "Descobrint la cultura del foc" actuacions de pirotècnia amb colles de diables i per acabar demostracions "freestyle" de les cases de pirotècnia presents a la fira.

En conjunt va estar prou bé vam poder contactar amb altres associacions, ens vam intercanviar targetes..en fi tot el que es fa en una fira. En la propera edició del Firafoc ja podrem portar imatges de la Festa del Lluert.

Us deixem tot seguit amb unes imatges de la nostra anada al Firafoc. Com sempre les podeu veure dins el nostre apartat les Fotos dels Timbalers i el Lluert.