2 de març del 2011

Ja podeu votar el projecte Tu Ajudes 2011 de timbalers, és el núm 2388


Aquesta passada mitjanit ha començat la votació del Programa Tu Ajudes 2011. Des d’avui 1 de març  i fins al dia 30 d’abril, els clients de CatalunyaCaixa de la província de Tarragona tenen l’oportunitat de donar el seu suport a qualsevol dels 626 projectes presentats a la convocatòria, entre ells el 2388 dels Timbalers de Castellvell.Per aquest motiu tots els clients de Catalunya Caixa han rebut a casa seva una carta  amb  invitant-los a votar, així com també una Butlleta de Vot.

La votació tambè es pot fer per Internet i aquest any, a diferència d’anteriors convocatòries, ho poden fer tots els nostres clients, independentment de si tenen contractat el servei de banca electrònica (Oficina 24 hores) o no. Només cal que s’identifiquin amb el seu NIF i les quatre darreres xifres de la seva llibreta o targeta de crèdit de CatalunyaCaixa.

Per votar, el primer que ha de fer un client és seleccionar el projecte (o projectes, fins a tres), marcant la casella anomenada “selecciona” que hi ha a la fitxa de cada projecte. Els projectes seleccionats apareixen en un requadre a la part dreta de la pantalla. En acabar la selecció, cal prémer el botó “Confirmar” i, posteriorment, “Votar”. En aquest moment és quan es demana la identificació del client.

Alternativament, també es pot votar a l’oficina. Només cal omplir la Butlleta de vot amb els projectes seleccionats i donar-la a un empleat, qui introduirà immediatament la votació en el sistema de recompte.

 Tots els clients que votin, ja sigui per Internet o a l’oficina, rebran una samarreta dissenyada pel dibuixant i artista Javier Mariscal en exclusiva per al Programa Tu Ajudescom a obsequi.

Us recordem el nostre projecte és el núm 2388 i us demanem si en teniu els vostres vots Tu ajudes per a fer-lo realitat!!

Feu còrrer aquesta informació amb els vostres amics i coneguts, tots els vots son importants. Segons dades de l'any passat ens calen més de 5.000 punts per a poder rebre algun suport econòmica.

Entitat:              ASSOCIACIÓ DE TIMBALS I BESTIARI DE CASTELLVELL DEL CAMP
Adreça postal: Passatge de Ponent, s/n
Localitat:           Castellvell del camp
Codi postal:     43392
Projecte:           Escola de música tradicional de Castellvell del Camp

CODI DE VOTACIÓ: 2388


Post núm 79 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com