15 de febrer del 2012

Participació a la Festa de la Laia, 2012

Diumenge 12 de febrer al matí hi va haver força moviment de timbalers a la Plaça Verdaguer de Castellvell del Camp, i és que els timbalers anàvem a Barcelona i el bus ens va recollir allí.

Anàvem a participar en la cercavila de cloenda de l'exposició XIV Mostra de Bestiari Festiu de Catalunya, exposició "Boscans": Animals de Bosc. Durant tota la setmana, el nostre Lluert ha estat exposat al Palau de la Virreina i ens consta, perqué així ho va dir la organització, que la exposició ha estat un èxit. Ha estat visitada per milers de persones,  per tant el Lluert i el nom de Castellvell del Camp viatjaran de ben segur, arreu del món.

Sobre les 16:00 hores, desprès d'un acte protocolari on la organització va agrair a tots els elements festius la seva participació i els va lliurar una litografia molt bonica de la Laia,  va començar la cercavila. Va sortir  des del Palau de la Virreina, va baixar per les Rambles,seguint cap el carrer Ferran fins la Plaça Sant Jaume on cada element festiu va fer un ball de lluïment i desprès van retornar pel mateix camí fins el Palau de la Virreina on va acabar l'actuació sobre les19:00 hores.

Val dir que el Lluert va fer molt bon paper davant del Palau de la Generalitat. Amb una encesa llarga que va durar uns 40" i que ens havia preparat la gent de la Pirotecnia Tomás de Benicarlo, el Lluert va ballar al so dels timbals amb la nostra canço anomenada "Tocatrons".

Els Timbalers vam poder comptar amb un "director" excel·lent, en Titus i la seva presència va fer que tot anès rodat.

Us deixem tot seguit amb unes imatges d'aquesta participació:




Post núm 156*timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com