26 de febrer del 2012

Participació dels timbalers al Firatast 2012 de Castellvell del Camp

Per primera vegada, avui diumenge 26 de febrer de 2012, ha tingut lloc a Castellvell del Camp el Firatast, una activitat on les colles i associacions que han volgut, han preparat les seves especialitats culinàries  per a oferir-les a tots aquells que s'anaven acostant al Parc de les Oliveres.

Els timbalers, els banyuts, els excursionistes, la penya del Barça i la Colla els Pirats han estat els participants. Els timbalers hem ofert un esmorzar dolç i salat que sota el reclam "Tot a 1 €", ha fet que s'acostès molta gent a la nostra paradeta. En la part salada teniem, pintxos de truita de patata, de truita d'espinacs amb fesols, truita de butifarra amb fesols, truita de tonyina amb gambes, truita d'alls tendres, pintxos de truita amb xorís, amb formatge o pintxos de truita vegetal que han volat molt aviat i es que hi havia molt per a escollir. Per la part dolça uns torrades de Santa Teresa i uns excel·lents pastissos de xocolata. I la novetat del servei de Firatast a domicili, servei ofert en exclusiva pels timbalers.

El matí ha estat molt animat amb una bona participació de gent amb ganes de menjar i passar-ho bé, el temps també ens ha acompanyat.

A les 13:00 hi ha hagut el concurs de disfresses infantils i tot seguit s'ha procedit a l'enterrament de la Sardina, amb la incineració del cos del Rei Carnestoltes a càrrec de la colla des Diables Banyuts acompanyants pels Timbalers. Junt amb els Timbalers han tocat també alguns dels nens que fan l'activitat extraescolar de timbals a l'escola Santa Anna i que ho han fet d'allò més bé.

Us deixem tot seguit amb unes imatges del Firatast 2012.



Post núm 157*timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com