29 de maig del 2012

Diumenge 3 de juny celebrem el DIa Mundial del Medi Ambient



Dimarts 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i per a celebar-ho el proper diumenge 3 de juny es farà a Castellvell del Camp la Festa del Medi Ambient. En aquesta Festa,  el Lluert és molt important ja que com diu la Llegenda del Lluert, ell es el "responsable que es faci aquesta Diada!!!.

L'activitat està organitzada pel grup SAGESSA, la Fundació per a la Acció Educativa, la LLar d'infants els Eixerits,  els Timbalers i el Lluert de Castellvell del Camp, els Agents Rurals i l'Ajuntament de Castellvell del Camp i és realitzarà al Parc de les Oliveres.

El programa previst és:

  • El lloc de Trobada el Parc de les Oliveres , a les 12:00,  on els Agents Rurals faran una breu xerrada sobre, I tu que pots fer pel medi ambient? i al final és farà un alliberament d'animals per al voltants del Parc de les Oliveres,  a càrrec dels agents rurals. 
  • En tornar sobre les 13:00 el Lluert ballarà i mullarà a tots els que el volguin acompanyar. Tots els nens i nenes que volguin portar el seu timbal faran juntament amb els Timbalers una tocada conjunta.
  • I per acabar vermut popular  per entretenir-se i enganyar la gana que de ben segur tindrem tots.

RECORDATORI
DATA Diumenge 3 de juny de 2012
HORA 12:00 h
LLOC Parc de les Oliveres

No us deixeu el vostre timbal a casa.

Post núm 183 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com