22 de juliol del 2008

Per fi arriba la festa major!!

Hola de nou!!
Després d'un llarg diumenge, ja tornem a estar en marxa esperant la cercavila de la festa major de Castellvell del camp, que començarà a les 7 de la tarda, farem un recorregut pel poble on ens acompanyaran els nostres gegants, el nostre capgròs i els gegants de Reus, al finalitzar hi haurà el pregó al balcó de l'ajuntament i un pica-pica popular, seguidament començaran la sortida de la colla de diables de l'Espluga de Francolí.

Post núm 3 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats per la sortida, ho vau fer molt bé, tot i que... la manera de portar el grup, penja una mica d'un fil, m'explico, crec que per el que vaig veure i sentir, des del meu humil punt de vista penso que qui ocupa el lloc de cap no és el més adequat ja que no és del tot respectuós amb el grup i a més la manera de dirigir-lo és molt caòtica.

No voldria que aquest escrit és prengués com a una crítica negativa, sinó com a una crítica constructiva ja que ara començeu i és el moment de fer aquests petits canvis per tal d'anar reforçant la unitat del grup i contruir-lo de tal manera que funcioni tant bé com sigui possible.

Gràcies per animar la cercavila un any més!!