16 de setembre del 2008

4a Desfilada de moda!!!


Hola a tots!!

El grup de timbalers, per tal de recollir diners de manera diferent per la construcció del "Lluert", organitzarà la 4a desfilada de moda el dia 12 d'octubre a partir de les 5 de la tarda a Castellvell del camp, hi haurà servei de bar.

A la desfilada hi podreu veure de tot una mica, tant botigues de roba com botigues que presenten altres productes, hi poden participar des dels més petitons fins als més grans que estiguin disposats a passar una bona estona. (també tenim talles grans)

Us hem preparat per a tots els qui assistiu, el sorteig d'un viatge. Els números correspondràn amb la numeració de l'entrada, és a dir, si voleu tenir més possibilitats, només cal que compreu més entrades, i ... MOLTA SORT!!

Per tal de fer-ho possible necessitem la vostra colaboració participant a la passarel·la, és senzill, només heu d'omplir el qüestionari del final i l'envieu al nostre e-mail: timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com , fent-la arribar al registre de l'Ajuntament o directament donant-li a la Elisabeth Rostra, abans del 20 de setembre. Cliqueu aqui per accedir al qüestionari

Us esperem, no hi falteu!!
Post núm 7 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com