18 d’agost del 2010

Punt 6 Ràdio ens entrevista

La Marta Trill i el seu equip de l'emissora Punt 6 Ràdio van realitzar, el divendres 30 de juliol pel matí, el programa 'Fes-te l'estiu' en directe des de les piscines de Castellvell del Camp. Es tracta d'un programa monogràfic sobre la Festa Major d'Estiu 2010 de Castellvell del Camp.

La Marta va entrevistar a molta gent del poble i de les diferents associacions que hi ha, i com no també els Timbalers van ser entrevistats. Va ser la nostra presidenta la Carme qui va parlar en nom de tots i totes i com no ho va fer molt bé. La Carme va parlar dels nostres inicis tocant el timbal com una activitat extraescolar a l'escola per a nens i nenes i mares i pares. Poc a poc vam anar creixent i ens vam llençar a l'aventura de construir la nostra bèstia i així de la mà i el coneixement del Manel Llauradó va nèixer el Lluert. La Carme tambè va explicar el projecte que estem duent a terme amb la Llar d'Infants "Els Eixerits" i molts altres projectes que tenim ganes de tirar endavant.

Amb el tall de l'entrevista i unes imatges que teniem hem fet un petit muntatge de vídeo. No dura molt uns 8:35 minuts i creiem que ha quedat be i us agradarà força.

 

Podeu visitar el canal YouTube de Timbalers on hi han més vídeos penjats.

Post núm 19 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com