6 d’abril del 2011

El nou Taller d'interpretació per a la "Llegenda del Lluert", comença el 14 d'abril

Com ja sabeu, el Departament de Cultura de la Generalitat va acceptar el projecte que des de l'Associació de Timbals i Bestiari vam presentar per a organitzar una festa al voltant de la figura del Lluert i el Medi Ambient a Castellvell del Camp. El primer taller que vam fer va ser el Taller d'Escriptura, el conductor del taller va ser l'Aleix Cort . L'objectiu del Taller va ser construir la història al voltant de la qual vertebrar la festa del Lluert.

Ara amb la "llegenda a la butxaca" toca la part de la interpretació. Per aquest motiu s'ha convocat el Taller d'interpretació per a la "Llegenda del Lluert".

L'objectiu del Taller és a partir de la Llegenda que hem redactat, fer una adaptació teatral per a escenificar-ho al carrer. El taller consistirà en donar eines actorals als alumnes per a poder representar les escenes de la llegenda que expliquin els orígens de la festa. Sempre es treballarà des del punt de vista més lúdic i pedagògic per aportar recursos als alumnes per què se sentin còmodes i puguin defensar el seu personatge. Si en aquest primer any no es pot representar tota la llegenda, s'estudiarà bè quines escenes son més imprescindible per a fer-ho correctament i engrescar al màxim de gent.
 
El tallerista que farà el taller és Isaac Morera i Socies. L'Isaac és llicenciat en Art dramàtic per l’Institut del teatre de Barcelona i membre de la companyia d’Esgrima Teatral Contraatac, que destaca pel gran èxit dels seus muntatges, sobretot pels espectacles de carrer. També ha estat el responsable de les coreografies d’esgrima de diversos muntatges d’èxit de l’escena teatral barcelonina (com Hamlet i El Rei Lear, d’Oriol Broggi). Des de fa anys s’ha especialitzat en l’ensenyament de l’esgrima teatral

Informació sobre el Taller d'interpretació per a la "Llegenda del Lluert":

Dates: els dijous 14 d'abril de 2011 i altres dies d'abril i maig a determinar
Horari: a les 21:00
Lloc: Cal Baranxó.
Cost: El Taller  es gratüit.
Participants: Majors de 14 anys. Places limitades.
Inscripció: Ajuntament de Castellvell del Camp tfo 977 855 008

Post núm 94 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com