19 de maig del 2011

Imatges del taller de vestuari reciclat, de la Festa del Lluert

Aquesta tarda hi ha hagut una nova sessió del Taller de vestuari reciclat, i s'ha fet molta feina amb el material recollit.

El Taller de vestuari reciclat està coordinat per la Susanna Navó.  El taller ha de donar eines, a partir de l’assessorament de vestuari amb robes i/o materials reciclats, per aprendre a confeccionar un vestuari aprofitant el material que cada participant tingui a l’abast.

Com sigui que l'Associació de Dones Santa Anna de Castelvell, disposa d'un grup estable de cosidores amb una responsable que és la Concordia, sel's-hi va demanar si volien participar en aquest taller.
  
Elles van acceptar de manera que estem de moment treballant junt amb elles. Estan fent una feina excel·lent. Hem començat amb el vestuari de les cinc persones que duent a terme el gruix de la interpretació i en les sessions properes s'anirà treballant si escau la resta. Al final hi han unes 8 participants fixes i unes quantes més d'esporàdiques.

Com en els altres tallers ens costa arrancar peró quan agafen la velocitat de creuer funcionen força bé. Us deixem sota amb les primeres imatges del Taller.