29 de juliol del 2011

Trobada de Timbals a Cambrils, 2/7/2011

Dissabte 2 de juliol de 2011, la colla de Timbalers de Castellvell va participar en la Primera Trobada de timbalers conjunta de Cambrils.

Aquesta primera Trobada de Timbalers de Cambrils va omplir de música, animació, so i gresca els carrers del port de Cambrils. En aquesta primera edició, la trobada va reunir uns 150 timbalers de set colles convidades: la Banda de tambors i bombos de Marçà (Priorat), els Timbalers de Castellvell del Camp (Baix Camp), els Batucada K-fort de Barcelona (Barcelonès), els Timbalers d'Alforja (Baix Camp), els Timbalers de l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp), els Timbalers de Xàldiga de Manresa (Bages) i els amfitrions, els Timbalers de Cop de Cap de Cambrils. Tot i estar convidats a darrera hora, no van poder assistir els Tabalers Mal-llamp d'Igualada.

 L'acte va començar amb una bon sopar de germanor entre colles. Cap a les deu de la nit, s'iniciava la cercavila, amb punt de sortida des del Parc del Pescador.  Des del Parc del Pescador, la cercavila va seguir cap a la plaça de Mossèn Joan Batalla, on gran quantitat de públic va seguir, a banda i banda de la plaça, el pas de cadascuna de les colles. La comitiva va continuar fins a la plaça de Catalunya, on literalment, la cercavila va haver de fer-se pas entre la gran quantitat de gent que hi havia. A partir d'aquí, la ruta va seguir pel carrer del Consolat de Mar, el carrer de Sant Pere, el carrer de Pau Casals, el carrer de les Drassanes i novament el carrer del Consolat de Mar fins enfilar el tram final cap a la platja del Regueral. Al final del recorregut, els 150 timbalers participants van fer una timbalada conjunta al damunt de la sorra de la platja, una actuació espectacular que va posar el punt i final a la cercavila de la primera Trobada de Timbalers de Cambrils.

Després, es va fer l'entrega de records de la trobada a cadascuna de les colles convidades.

Us deixem tot seguit amb unes imatges de l'esdeveniment!!!


Post núm 133 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com