8 de gener del 2021

Ja tenim el jurat del 8è concurs de contes del Lluert. Sant Jordi 2021

Ja tenim el jurat del 8è concurs de contes del Lluert. Com cada any tenim un jurat de luxe, el jurat està composat sempre per tres persones, una representant de l'associació de Timbals i Bestiari, una representant del món local de Castellvell i una representant del món educatiu i/o artístic. Enguany el jurat està format per les següents persones:

  • Rosa M. Escoda Torrell Tècnica de farmàcia i professora d'educació física. Enamorada de les lletres, la música i el ball. Batukera de Castellvell del Camp. Membre de l'Associació de Timbals i Bestiari de Castellvell del Camp ella és la nostra representant en el jurat.
  • M. Teresa Vidal Rodríguez Mestra jubilada, que encara es deleix cada dia amb la xerrameca dels infants en anar a escola.En el temps lliure frueixo dels entorns de Castellvell i de la seva gent, sobretot de la gent gran amb la que comparteixo classes de català al Casal de l Era. Ella és la representant del món local de Castellvell.
  • Montserrat Aluja Sans. Mestra i llicenciada en Història de l'Art. M'agrada molt llegir, viatjar i gaudir de tot el que fa referència al món de la cultura. Fer de jurat del concurs de contes serà sens dubte una experiència fascinant i una gran responsabilitat. Ella és la representant del mon educatiu en el jurat.
Tal i i com ja hem explicat enguany il·lustrarà la història guanyadora la Clara Madurell Peropadre

El plaç per a lliurar les històries a concurs finalitza el proper 29 de gener de 2021.

Per a més informació visiteu el nostre blog clicant aquí