28 de gener del 2022

Ja tenim el jurat del 9è concurs de contes del Lluert

Ja tenim el jurat del 9è concurs de contes del Lluert. Com cada any tenim un jurat de luxe,
el jurat està composat sempre per tres persones, una representant de l'associació de Timbals i Bestiari, una representant del món local de Castellvell i una representant del món educatiu i/o artístic. Enguany el jurat està format per les següents persones, deixem que es presentin:

  • Carme Saldaña Marsal  Mestra d'Educació Especial Sempre he considerat els contes com una bona eina pedagògica. Tenen la capacitat de desenvolupar la imaginació, la fantasía,la creativitat. Hem fa especial il·lusió formar part d'aquest jurat on de ben segur descobrirem plegats fantàstics relats. És la representant de l'Associació de Timbals i Bestiari de Castellvell del Camp.
  • Maria Saldaña Masqué Professora i dietista-nutricionista. M'agrada poder transportar-me gràcies a les històries que expliquen els llibres. Escriure noves històries, permet endinsar-se a noves aventures i poder aprendre d'elles. Ser part del jurat d'aquesta edició segur que serà tota una nova experiència. Amb moltes ganes de llegir les vostres aventures!. Ella és la representant del món local de Castellvell.
  • Carme Jordán Barberan.  Mestra i llicenciada en psicopedagogia. M'agrada compartir, escoltar, la conversa i el diàleg. Viure de les experiències i dels aprenentatges. De ben segur que aquesta experiència com a jurat serà inoblidable i l'aprenentatge assegurat amb tots vosaltres. Gràcies per compartir. Ella és la representant del mon educatiu en el jurat.
Tal i i com ja hem explicat enguany il·lustrarà la història guanyadora el Marc Sardà Martí 

Per a més informació visiteu el nostre blog clicant aquí