Informació associació

1.-Informació sobre Associació de Timbals i Bestiari de Castellvell del Camp

Sigues benvingut a la nostra associació. L'Associació de timbals i bestiari de Castellvell del Camp va nèixer amb moltes ganes de gresca i "soroll",  amb voluntat de fer una activitat on tothom, grans i petits hi puguin trobar un espai per a passar-ho bé. La nostra bèstia és el Lluert, el seu creador és el Manel Llaurado.

El Lluert és propietat de l'Associació de timbals i bestiari de Castellvell del Camp, entitat social i cultural sense ànim de lucre.

Tenim entre mans un projecte molt interessant per a fer, tenim moltes idees i moltes ganes de fer coses i ens agradarà comptar amb tú.
Per tot això, si ens has vist en alguna actuació? si t'han parlat de nosaltres? si has vist el nostre Lluert?.... Si tot això t'ha engrescat i vols tocar el timbal o simplement el seu so et desperta un enorme formigueig, a que esperes? fés-te'n soci!
 
El logotip de la nostra Associació l'ha fet en Miquel Gràcia Aibar. En Miquel és dissenyador gràfic i és també el germà de la Lídia qui va ser a cap de colla dels timbalers. El Logotip és una representació del Lluert tocant el timbal.  Tambè en Miquel ens va fer un altre logotip amb la T de timbalers on es representa la llengua del Lluert i que el veieu aquí al costat. 

Des de l'associació volem agrair molt al Miquel els dissenys tant bonics que ens ha fet.

Samarreta dels timbalers
Podeu accedir als estatuts de l'associació clicant aquí.

En cas que volgueu una samarreta, també us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el mateix mail i per 10 € tenim samarretes de varies talles tant per nens com per adults.

Per tal d'associar-te et pots posar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu: timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com  o be emplenar directament el formulari d'inscripció, i nosaltres ens posarem en contacte amb tu.  
El Lluert

El nostre element festiu és el Lluert, una bèstia de foc i aigua que ens ha fet en Manel Llauradó Fortuny.

La seva construcció va ser l'any 2009. Té un pes de 65 kg i les seves mides de 460 cm de llarg, 160 cm d'ample i una alçada de 230 cm la fan d'una gran envergadura. El Lluert és carregat per una sola persona. Com sigui que està preparat per a llençar aigua i foc el Lluert pot acompanyar tot tipus de trobades, tant matinals amb o sense l'aigua o correfoc i cercaviles amb foc.
2.- Contractació Per contractar-nos, fer-nos alguna consulta, o altres, només cal posar-te en contacte amb nosaltres enviant un correu a: timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com de ben segur que ens possem d'acord. Estem al ecataleg de la Diputació de Tarragona , podeu accedir a la nostra fitxa clicant aquí.